Button Town Arts


Button Town Arts håller fortfarande öppet - men på begäran. Hör av dig om du är intresserad av att komma hit och titta. Vi håller också konstvisningar för grupper under lördagar och söndagar. Dessa måste dock bokas i förväg. 


Ställl din förfrågan via mejl: cafe@buttontown.se 

Button Town Arts

Nu har äntligen Kärlekens Boning kommit hem! Konstverket är permanent för platsen och framtaget av konstsmed Jan-Olov Hilmersson


Besökare bjuds in att fullfölja konstverket genom att låsa fast hänglås - som ett förevigande av sin kärlek. Hänglåsen kan tas med eller köpas här hos oss.

Vår Kompetens


Anna Åberg Bucht har de senaste åren arbetat i ledande position när det gäller offentlig konst. Hon har en gedigen erfarenhet av att samarbeta med såväl konstnärer, som andra aktörer inom konst- och kultursektorn. Med ett stort kunnande inom branschen och ett väletablerat kontaktnät, siktar nu Button Town Arts på att bli en professionell aktör och mötesplats när det gäller konst.


Vi vill samarbeta med etablerade aktörer, men också ge plats för det nya och okända - sådant vi själva gillar och tror på för framtiden.