Välkommen Till Oss!

Så här hittar du hit


Läs om olika sätt att ta sig hit.


Knappstadviken ligger söder om bostadsområdena Romstad och Bellevue i Karlstad, cirka fem kilometer sydväst om Karlstads centrum. För att komma till oss kan du promenera, cykla eller besöka oss vattenvägen. Mer om Knappstadviken på Karlstad kommuns hemsida.


För gäster som behöver ta bil för att komma hit, rekommenderar vi i första hand den nya skyltade parkeringsplatsen längs Skoghallsvägen. Kommer du från Karlstad-hållet, ligger den på vänster sida strax efter infarten till Karberget/Björkås. Därifån finns en mysig skogsstig på cirka 1 kilometer.


En lite längre promenad (2 km) får man om parkerar vid fågeltornet närmare Skoghall.


Om du är rörelsehindrad går det bra att kontakta oss i god tid inför ditt besök för mer information. 


Övrig information

Vänligen respektera skyltarna om privat väg. Bilvägen ner till oss är mötesfri och inte tillåten att använda för besökande till caféet.


Caféet ligger i anslutning till vår privatbostad - och eftersom vi som äger caféet också bor här värnar vi väldigt mycket om vår privata sida av huset. Vägen in till vårt hus från söder leder direkt in till vår bostad och tomt och är endast avsedd för familj och nära vänner. Ingången till caféet är från norra sidan av tomten genom grindarna längs Knappstadleden.