Välkommen Till Oss!

Så här hittar du hit

Besök Oss På Olika Vis

Besök Oss Med Egen Båt
Under sommaren har vi plats för ett flertal båtar för dig som vill komma älvvägen. Det finns ett antal bryggplatser för medelstora båtar. Har du en utombordsmotor som går att tilta är chansen större att du kan hitta en ledig plats då vissa platser har begränsat djup. Du kan även ta kajak, vattenskoter eller SUP och angöra direkt vid gräsmattan.


Besök oss med bil
Intresset för att besöka oss har ökat. Vänligen respektera skyltarna om privat väg. Bilvägen ner till oss är mötesfri och inte tillåten att använda för besökande till caféet.


Caféet ligger i anslutning till vår privatbostad - och eftersom vi som äger caféet också bor här värnar vi om vår privata sida av huset. Vägen in till vårt hus från söder leder direkt in till vår privata del av bostad och tomt och är endast avsedd för familj och nära vänner.


För gäster som behöver ta bil för att komma hit, rekommenderar vi i första hand den nya skyltade parkeringsplatsen längs Skoghallsvägen. Kommer du från Karlstad-hållet, ligger den på vänster sida strax efter infarten till Karberget/Björkås. Därifån finns en mysig skogsstig på cirka 1 kilometer. 


En lite längre promenad (2 km) får man om parkerar vid fågeltornet närmare Skoghall.


Om du har ett handikapptillstånd för din bil, är du välkommen att kontakta oss för vidare information.


Knappstadviken ligger söder om bostadsområdena Romstad och Bellevue i Karlstad, cirka fem kilometer sydväst om Karlstads centrum.


Läs mer om Knappstadviken på Karlstad kommuns hemsida.